måndag 11 februari 2013

Att köpa eller inte köpa?


Jag har länge funderat på att skaffa mig gellack för hemmabruk. Både Depend och Orly har ju tagit fram varsina startkit som säljs på t.ex. Kicks. Jag känner mig dock lite osäker på om jag ska våga utsätta mina naglar för det? Jag har läst att en del som använt Depends kit har haft problem vid borttagningen och det låter ju inte lovande. Någon med erfarenhet som kan komma med råd?

6 kommentarer:

 1. Några råd har jag inte ;-) Men jag känner inget som helst sug. Hade jag haft problemnaglar hade jag nog varit inne på att köpa ett kit, men dels byter jag lack var/varannandag, och dels så har jag starka naglar i mig själv :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har ju tyvärr kassa naglar som bara skivar sig och går av så kanske är värt att prova ändå...

   Radera
 2. Har inte själv testat men inte hört så mycket negativt om det. Det är Sminkan jag vet som hade grymma problem med borttagningen. Är du sugen tycker jag det kan vara värt att testa, de är ju inte så galet dyra menar jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kanske har inbillat mig att många haft problem med det... Har haft akryl innan och då blev naglarna totalförstörda, så mest att jag inte vågat testa. Men får nog bli ett kit ändå.

   Radera
 3. Jag har använt mitt ett antal gånger och jag tycker att det har fungerat bra. Borttagningen har jag svårt att säga så mycket om, första gången slipade jag ner det mesta och la på nytt ovanpå och andra gånger drog jag av mitt (med lite skador på naglarna som följd) efter 24 timmars arbetstid då det hände ungefär zip, nada och ingenting.
  Men jag är i alla fall nöjd och som Lela säger är det ju inte så himla dyrt så go ahead säger jag. Dock - vill man leka mycket med nagellack själv så klarar man sig bra med bas- och topplacket, man behöver ingen färg mellan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för utlåtandet :) Nej, blir nog bara bas- och topplack om jag skaffar det. Ha samma färg i massa dagar klarar jag inte av :)

   Radera