torsdag 14 februari 2013

Illamasqua Charisma

Detta är ett lack som egentligen är värt bra mycket bättre bilder än vad jag fått till. Nu finns inga sådana i min ägo så det är bara att hålla till godo, men ni kan vara medvetna om att det är vackrare än vad det tycks här. Jag får försöka ta nya i bättre ljus någon gång. Dessutom ser ju mina händer alldeles för torra ut här, usch.

Nåväl, tillbaka till själva lacket då. Charisma är en vacker rödrosa liten sak. Bärfärgad, kan man säga så? Lite som drottningsylt kanske. Om man kör lite mindre blåbär än hallon då. Ja, ni fattar. Lacket har också ett riktigt fint rött skimmer, men det är detta som tyvärr inte framträder som det ska på mina bilder.

Jag gillar Illamasquas lack. Detta är inget undantag. Jag tror dock att jag var lite slarvig när jag applicerade det. Det går att få snyggare, och formulan är bra så det är bara mitt fel att det inte blev toppapplicering här. Antalet lager minns jag inte, men det är ett lack som täcker ganska väl så två lager är ingen orimlig gissning.5 kommentarer:

 1. Underbart lack!!! Står högt upp på min önskelista.

  SvaraRadera
 2. Härligt mättad färg. Har ett par lack från Illamasqua (t.ex. favoriten Nomad :D) och behöver nog fler...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nomad är underbar! Gillar verkligen Illamasqua, de gör hemskt mycket snyggt :)

   Radera