söndag 10 februari 2013

OPI The Man With The Golden Gun

Nu har jag äntligen kommit ikapp och svarat på en del kommentarer, ber om ursäkt för att jag varit så oerhört kass på det. Ska bli bättring, jag lovar. Har bestämt mig för att viga pendlingstiden på morgonen till att gå igenom bloglovin och läsa alla andras inlägg ordentligt också. Även det är något som blivit lidande på grund av tidsbristen och det gör det inte alls lika kul att blogga själv faktiskt.

Idag är det en tråkigt grå söndag här i Göteborg och jag kände att jag behövde lyxa till det för att få ordning på den här dagen. Det självklara valet blev då såklart The Man With the Golden Gun från OPI - ett lack med 18 karats guldflagor i. Jag visar det nedan över lite olika färger men gillar det nog bäst över blått eller rött för tillfället. Över svart kan det säkert också se fint ut, men det kändes som ett lite för tråkigt och självklart val.

Jag har ett till två lager på alla bilder. Ett lager räcker men ibland kan det vara lite svårt att få ut guldflagorna ordentligt och då krävs ytterligare ett. Över lag tyckte jag väl att det var sådär att jobba med, men det kanske man får räkna med när det är ett lack som detta, såpass stora flagor är ju lite svårare att fiska upp.

Sammanfattningsvis kan jag säga att det är ett lack som är kul att äga, och som känns lyxigt att bära, men som inte åker fram ur lådan speciellt ofta.


Över Nails Inc Baker Street  
Över Butter London Come To Bed Red
Över Nailgirls Blue #5  - ett lack jag visar upp imorgon!

Över... Hmm... Kanske Essie Mint Candy Apple?

Över Zoya Noot

Över OPI Suzi and the 7 Düsseldorfs

4 kommentarer:

 1. Åhh sååå fint!! Riktigt läckert!

  SvaraRadera
 2. ååh jag gillar hur man till och med kan se skuggorna av flagorna på dina närbilder! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker också att det blev ganska häftigt :)

   Radera