fredag 4 januari 2013

Holofredag: Orly Monster Mash

Nu tror jag att det är dags att visa upp lite lack som jag faktiskt gillar! Att det går att kombinera med dagens holofredag är ju helt klart en bonus också.

Detta är ett helt galet lack, och jag älskar det! Inledningsvis måste jag bara fästa uppmärksamhet vid namnet, som kan vara det bästa lacknamnet någonsin. Så, tillbaka till lacket. Som synes är det grönt. Jättegrönt. Och glittrigt. Jätteglittrigt. Vad jag kan se är det tre olika typer av glitter. De minsta partiklarna är vanligt silvrigt glitter. Vidare finns det större gröna hexagoner samt ganska fint strängglitter. Alla dessa är dessutom holografiska.

Jag har det här över Illamasqua Smash, vilket framhäver det gröna ännu mer, men det kan säkert vara toppen över t.ex. svart också. Jag tror att det är två lager. Det är lite svårt att fördela glittret snyggt, men bra mycket enklare än vad det är med många andra lack som detta.4 kommentarer:

  1. Jag måste nog ta och skaffa det här lacket snart. Det ser så galet, hårigt och fantastiskt ut.

    SvaraRadera
  2. Helt galet snyggt och galet! Jag ska köpa det längre fram, det funkar inte nu när jag har nagelförlängning i gele. Men den är såååå grym.

    SvaraRadera
  3. Hårigt är verkligen rätt ord :) Helt galet som sagt, men lite av ett måste i samlingen :)

    SvaraRadera