söndag 16 september 2012

China Glaze Life Preserver

Här kommer ytterligare ett lite mer somrigt lack innan jag överger dem helt för höstlacken som börjar rulla in i min samling.

Detta är Life Preserver från China Glaze Anchors Away från förra våren. När jag såg bilder på lacket från början trodde jag inte att jag skulle gilla det, men kände ändå att jag var tvungen att testa med tanke på hur mycket bra som skrevs om det. Och visst, jag gillar det mer i verkligheten, men helt bra passar det inte min hudton tycker jag.

Färgen är en ganska dämpad orange, lite åt tegelhållet även om det inte framträder så tydligt på mina bilder. Det är helt klart mer tegel än vad det ser ut här. Jag tycker att färgen gör att jag ser lite blekare ut än vanligt, det stör mig lite. Jag tror dock att jag kommer försöka mig på det någon mer gång framöver.

Formulan är helt okej, men inte topp. Lite för tjockt för min smak. Det täcker dock fint och på bilderna är det två lager. Som synes har jag fått någon skit under lacket på ringfingret, men det är inte Life Preservers fel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar