söndag 8 juli 2012

China Glaze On Safari och Bohemian

När jag först såg flaskbilder på China Glaze kommande höstkollektion kände jag mig inte så pepp alls. Jag lockades inte riktigt av något och tyckte att de flesta lack såg rätt trista ut.

Nu när jag ser Scrangies bilder fattar jag inte hur jag tänkte. Jag kan nog klara mig utan Kalahari Kiss och Desert Sun, men i övrigt vill jag ha alla! Helst av allt vill jag ha dem nu, nu, nu. Faktum är att de redan nu går att införskaffa från transdesign.com men eftersom jag lever på ett väldigt litet studiebidrag under sommaren får jag hålla mig i skinnet ett tag till.


För övrigt är det även dags att börja se fram emot China Glaze kollektion Bohemian nu. Enligt Transdesign kommer den släppas i juli. Här ser ni bilder på de sex duokroma lack som den innehåller. Jag kommer inte kunna låta bli något av dem skulle jag tro...


2 kommentarer:

  1. Ja, herregud, är så sjukt sugen på Bohemian! Längtar efter att swatches på dem börjar dyka upp. On Safari är jag dock inte så jättepepp på. Kan kanske tänka mig glitterlacken, men fler än så blir det nog inte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet faktiskt inte vad det var som fick mig att ändra mig. Kanske är det helt enkelt en liten overload av färger och neon som tillfälligt fått mig att börja längta till hösten :)

      Radera