tisdag 7 augusti 2012

China Glaze No Plain Jane

Ännu ett lack från China Glaze Bohemian Luster Chrome!

Detta är ett lila lack som främst skiftar i orangeguld (?). Det skiftar även lite i någon typ av rosagrå färg som jag har lite svårt att beskriva. Kameran ville inte alls fånga upp färgen rätt heller, så de har vi inte så mycket nytta av egentligen. Jag kommer dock inte kunna få till bättre bilder så vi får nöja oss med detta.

Den duokroma effekten är inte jättestor, men framträder ändå en del. Det syns även lite på bilderna även om den är mer påtaglig i verkligheten.

Egentligen är det ett fint lack men jag återkommer ännu en gång till att lila verkligen inte är min favoritfärg när det kommer till lack. Jag tröttnar ganska snabbt på detta också tyvärr. Vackert, jo visst, men inte riktigt min grej.

Formulan gillar jag inte riktigt heller. Jag tycker att det ser rätt okej ut efter tre lager, som det är på bilderna nedan, men vägen dit är inte så kul. Jag uppfattar det som för rinnigt. Samtidigt är det svårt att sprida ut jämnt över nageln och efter första lagret har jag några helt kala fläckar där jag lyckats få med mig lacket med borsten.

Jag vet, mina naglar ser ut som om de har någon typ av läskig könssjukdom, men jag tror att det är luftbubblor från överlacket. Inget att vara rädd för. 
2 kommentarer:

 1. Haha, "någon typ av läskig könssjukdom" :D De där bubblorna råkar jag ocksp ut för ibland, riktigt irriterande, spciellt om man lyckats få det snyggt i övrigt.

  Precis som det förra lila lacket gillar jag ju det här också. Lila råkar i och för sig vara min favoritfärg. :) Men det är trist när man inte känner sig bekväm med lacket, då spelar det ingen roll hur snyggt det är annars.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mm, jag tror att det beror på det nya överlacket som jag testar just nu. Det har hänt nästan varje gång med det, och det händer absolut inte så ofta annars.

   Nej, precis, ibland stämmer det bara inte, fastän man knappt vet varför..

   Radera