onsdag 1 augusti 2012

Ciaté The Velvet Manicure

Ciaté utkom nyligen med de nu så kända Caviar Manicure, ett set med en grundfärg och matchande pärlor. Nu kommer de med ännu en spännande nyhet, nämligen The Velvet Manicure. Även denna gång är det ett set med en grundfärg men istället för pärlor är det nu någon typ av pulver som man ska strö över den målade nageln för att få en yta som sammet. Det är alltså inte bara en matt finish utan en yta med textur som enligt Ciaté ska påminna om sammet. Onekligen spännande och Ciatés promobilder är som vanligt underbara, men jag är inte jätteimponerad efter att ha sett ett par bilder på det färdiga resultatet, t.ex. här. Det finns även en instruktionsfilm, som ni hittar här. Även om det inte lockar så mycket just nu tycker jag i alla fall att det är kul att Ciaté kommer med lite kit som dessa, härligt med nagelnyheter som inte bara utgörs av nya "vanliga" kollektioner från olika märken.

Vad säger ni, är detta något ni är sugna på att testa?


2 kommentarer:

 1. Det var ju inte heller nytt, bloggare har visat naglar med "mjukt fluff" på långt innan det här. Suck vad trött man blir på att Ciaté försöker inbilla oss att det är deras egna idéer, idiotföretag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, mycket sant. Jag vet inte om du såg det, men de hade till och med hittat på en liten historia om hur någon hos dem kom på idén, det tycker jag är väldigt fult. Dessutom är det ju ordentliga överpriser på dessa.

   Det jag gillar med dem är att jag tänker mig att de kanske kan leda till att fler får upp ögonen för roliga saker man kan hitta på, även de som inte har mängder av nagellack och läser bloggar kan få testa något "nytt" typ. Jag vet inte om det faktiskt har den effekten, men jag hoppas lite på det i alla fall.

   Radera