tisdag 7 augusti 2012

Ciaté Jewel

Jag tröttnade som sagt snabbt på No Plain Jane och beslutade mig för att lägga över något annat lack. Valet föll på Ciaté Jewel.

Jewel är ett alldeles sjukt glittrande lack. Det består av en skir lila bas och mängder med holografiskt stringglitter. Jag hatar egentligen den typen av glitter men här funkar det av någon anledning. Jag antar att det är för att man egentligen inte ser att det är stringglitter. Det är liksom så mycket att det bara blandas ihop till ett enda stort moln av glitter.

Även om jag hade lacket över ett annat ville jag ha det ganska täckande så jag har tre lager Jewel på dessa bilder. Det var inga problem då det torkade ganska snabbt. Formulan var helt okej men det var lite svårt att kontrollera det ganska långa stringglittret. Det kan man dock leva med tycker jag. Kan även tillägga att det täcker fint med tre lager även utan underkläder.

Lacket är verkligen helt fantastiskt. Det är så väldigt glittrigt att blicken dras till naglarna gång på gång. Dock måste jag säga att jag tröttnade ganska snabbt ändå. Jag kommer absolut använda det som ett kul festlack då och då men det är inget lack jag kommer gå runt med i många dagar, det funkar inte riktigt tycker jag. Det behöver ju dock inte vara något negativt, en del lack är väl kanske lite för festliga för vardagen ändå.

Lacket är dock även extremt svårfotat. Det är till och med svårt att fokusera på det med ögonen så jag förstår att kameran hade problem. Det blev inga bilder i direkt solljus så jag tog även ett par inomhus under lysrör för att ordentligt få fram det holografiska i lacket. Bildspam förtjänar det i alla fall såklart.


Vad tycker ni? Flipp eller flopp?

5 kommentarer:

 1. Jag tycker alltid att stringglitter ser hårigt ut ^^ Det här accossierade jag till tjocka luddiga lila strumpor :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, eller hur! Det ser till och med ännu mer hårigt ut på bilderna. Jag tänker mest på något konstigt typ av djur när jag ser dem. Blir lite otrevligt att tänka sig att man har djur på naglarna dock..

   Radera
 2. Ja det ser faktiskt lite hårigt ut, men det var häftigt. Hmm. Får skriva upp det på listan, har blivit lite mycket shoppat nu. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, det blir lätt så när man kommer igång. Min lista är redan alldeles för lång dessutom...

   Radera