onsdag 8 augusti 2012

Deborah Milano #60

Här kommer ett första lack från märket Deborah Milano, dessvärre med endast ett nummer till namn men ändock himla fint.

Detta är ett ljuslila lack med ett väldigt framträdande guldskimmer. Det är ett spännande lack som gör sig allra bäst i solljus. Tyvärr var det inte en optimal dag när jag hade det i helgen, men några gånger träffade solen det och då var jag tvungen att stanna upp och bara stirra på det. Solen var dock såklart helt borta när det var dags för fotografering... Bilderna gör inte lacket rättvisa för fem öre. Det är ett sådant lack som nästan måste upplevas på riktigt.

Formulan var även den hur bra som helst. Borsten var grym att arbeta med (ganska bred dock, inte alla som gillar vet jag) och det flöt på enkelt. Jag tror att jag har tre lager på bilderna nedan. Det kan även vara fyra, men hur som helst är tre absolut tillräckligt.

Detta lack är dock inte alls unikt. Några som påminner starkt om detta, om än inte exakta dupes, är t.ex. Zoya Faye, OPI It's my year, OPI Rally Pretty Pink och Orly Oui. Det finns säkerligen fler där ute dessutom. Dock har jag inget av de andra så jag kan inte bidra med några jämförelser, i alla fall inte ännu.

Jag kan i alla fall konstatera att detta är ett väldigt vackert lack (som till och med jag som egentligen inte gillar lila kan uppskatta) med en grym formula. Kan även nämna att märket återfinnes på bland annat eleven.se.

Lite bildspam förtjänar det också! 4 kommentarer:

 1. Ja, det har blivit mycket lila några dagar, men jag klagar verkligen inte :) Det här är ju också jättesnyggt, det ser ut att vara ett sånt lack som fångar ljuset och skimrar helt fantastiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur fint som helst är det faktiskt, speciellt i direkt solljus så det gör sig nog lite extra bra på sommaren.

   Radera
 2. Jag älskar detta lacket! Hade länge suktat efter OPI - It's my year, men inte köpt det, sen hittade jag detta och blev kär. Det blir så fint på naglarna och lätt att måla med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen grymt! Blir absolut fler från Deborah Milano.

   Radera