söndag 5 augusti 2012

China Glaze Re-Fresh Mint

Ännu ett schemalagt inlägg medan jag är ute i vildmarken, utan kontakt med civilisationen, aka sommarstugan. 

Jag får ju se till att visa upp några till somriga lack innan det är dags för att hösten att ta vid helt känner jag. Här kommer därför Re-Fresh Mint som släpptes med China Glaze vårkollektion Up & Away 2010.

Jag får för mig att mitt lack inte alls ser ut som det egentligen ska. På bilderna ser det ju nästan vitt ut, med lite blåa toner, men det är faktiskt så det ser ut i verkligheten också. Om man ser på t.ex. denna bild och bilderna hos Purity är det ju bra mycket mer gröna toner i lacket, något som gör att det faktiskt passar med ett namn som innehåller ordet "mint". 

Hur som helst tycker jag att lacket är helt okej. Formulan är ganska bra för att vara ett pastelligt krämlack. Inte superenkelt att lacka med, men det funkar. Två lager är det på bilderna nedan. 


2 kommentarer:

  1. Visst är det svårt med vissa av de där lacken? JAg ska snart lägga ut en recension av Sea Spray, och jag känner på samma sätt för det som du för detta! Jag tycker det är väldigt sött på dig i alla fall. Jag trivs inte så bra i ljusa färger, så det hade nog åkt av med en gång. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. För mig går det lite i perioder, ibland älskar jag ljusa lack som detta men just nu är jag inte inne i en sådan period, nu är det mörka härliga höstlack som gäller :) Ska bli kul att se vad du skriver om Sea Spray i alla fall :)

      Radera